uthyres

Fakta om att hyra hus i Turkiet

Varför inte göra det så bekvämt som möjligt på semestern och hyra ett hus i Turkiet? Då slipper du hotellkänslan, du får mer yta att röra dig på och kan helt enkelt få ett lyxigare boende för ett oftast bättre pris. Ett hus är till exempel ett ypperligt alternativ för dig som reser med barn, då det ibland kan vara svårt att hitta stora hotellrum. Lägenhet är också ett alldeles utmärkt alternativ.

Hyra villa privat

Det finns många svenskar som hyr ut villor privat i Turkiet. Hyr du direkt från fastighetsägaren slipper du mellanhänder och kan därför oftast också spara lite pengar. Ha dock i åtanke att det kan vara lite krångligare att fixa på egen hand än genom en förmedling. Vi har samlat några av de bästa på denna sidan.

Villor som uthyres i Turkiet av förmedling

Om du vill ha ett större utbud och kanske lite tryggare hyreskontrakt, så kan du anlita ett företag som förmedlar hus och lägenheter uthyres i Turkiet.

Dessa företag har i sin tur kontakt med ett stort antal fastighetsägare som vill hyra ut sina hus och lägenheter. Ofta är det utlandssvenskar som förmedlar husen. Vi har samlat några av de bästa förmedlingsföretagen på denna sidan.